Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MR

to je tim ze neinteligentni Okamura se neumi vyzvejknout. Ti co prodavaji kebaby, tak vetsina z nich prispiva na islamskou dobrocinnost. Coz by nebylo spatne, kdyby jak ceske tak jine zahranicni zpravodajstvi nepotvrdilo ze ty penize na dobrocinnost podporuji teroristicke spolky.

3 0
možnosti
JR

J10a54r45a 84R15a67n18k

7. 1. 2015 18:38

V tom pripade mne skutecne zajima, proz nejsou sledovani, kam odvadi penize, na co je nejaka policie nebo imigracni a danove urady, pokud se skutecne neco takoveho deje? Potemkinova vesnice.....

Jsou i v Kanade, ale byly jim odbrany pasy, od te doby, kdy pred par mesici byl zastrelen vojak stojici u Parlamentu v Ottawe je imigracni zakon totalne zmenen a "podezreli" jsou sledovani.

0 0
možnosti
MR

jsou sledovani, ale bud neni tolika lidi na sledovani, nebo to delaji halabala, nebo se boji do toho zasahovat, cetl jsem ze v Britanii vsechny ty dobrocinne spolky jsou bud podezrele nebo uz obvinene z financovani teroristu, ale zadne velke tresty, pokud nejake. Stale nechapu kdo je za islamizaci Zapadu, muslimove na to jeste nemaji silu, tak proc vlady takhle blbnou?

0 0
možnosti
Foto

Hmmm ... byly jim odebrany pasy ... to mate na mysli to mizive procento zde zijicich muslimu bez statusu ... o to ale vazne nejde ;-) .. to je jen akce "naoko"

0 0
možnosti
RS

EU podporuje taky teroristické spolky. Tedy každý, kdo platí peníze EU, podporuje terorismus.

0 0
možnosti