Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JD

pedr64

8. 9. 2011 8:49
aha, takže podle Vás maturant neumí nic?

když nematuroval z matiky nebo cizího jazyka? běžte to říct zdravotní sestře, která Vás ošetřuje ve špitále, účetní nebo strojírenskému technologovi....

0 0
možnosti
I

ika

8. 9. 2011 10:10
Re: aha, takže podle Vás maturant neumí nic?

Ona účetní nemusí umět matematiku?

0 0
možnosti
N

Nikoloki

8. 9. 2011 8:27
Jazyk ze stejné či jiné jazykové skupiny?

Ono totiž ovládnutí angličtiny je pro toho Nora, Holanďana či Němce něco jako pro nás ovládnutí polštiny či ruštiny. Oni by se polštinu učili stejně "snadno" jako my angličtinu ...

0 0
možnosti
PGS

pgjed

8. 9. 2011 8:44
Re: Jazyk ze stejné či jiné jazykové skupiny?

Ale vždyť není jenom angličtina! Prostě k maturitě jeden světový jazyk, Angličtina, Ruština, Španělština, arabština? Nechť si každý vybere a nechť prokáže plnohodnotnou schopnost praktického užití jazyka slovem a písmem. Nic více, ale ani nic méně!

0 0
možnosti
PGS

pgjed

8. 9. 2011 8:21
Bolševik v nás!

Tato kauza je hmatatelným důkazem toho, jak hluboko je v nás zakořeněno bolševické myšlení. Místo řešení příčin problému se odstraňují ze zorného úhlu důsledky problému. 6e o peníze neustále řvoucí učitelé naprosto neumí učit přírodovědné obopry ale ani jazyky, dokonce ani česky číst, psát a rozumět obému, to se ví řadu let. Ale začít to řešit třeba tak, že se místo lingvistických osnov výuky zavedou účinnější přirozené metody, To nikoho nenapadne ani omylem. Malé dítě se v cizím jazykovém prostředí bez znalostí gramatiky naučí bezvadně užívat hovorový jazyk během 1/2 roku. Zatímco odborníci s vysokoškolským jazykovým vzděláním na český způsob se pořádně mluvit nenaučí nikdy. Zato bezvadně ovládají tvarosloví anglické středověké literatury. Proto tito učitelé neumí a ani nemohou naučit to, co sami neumí!

0 0
možnosti

mamina2

8. 9. 2011 10:17
Re: Bolševik v nás!

A jak chcete implantovat cizí jazykové prostředí všem malým dětem? A pak zajistit, aby to plynule pokračovalo, protože malé děti se jazyk velmi snadno učí, ale taky strašně rychle zapomenou, když ho přestanou používat.

0 0
možnosti
  • Počet článků 321
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3151x
Rezervovaný optimista.