Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
LC

Autore, že se ptáte , kdo tady vládne ? Odpověď je strašně jednoduchá = ) no přecí peníze !!!!!  Kdo jich má moc , má taky moc. Za ně si koupí předsedu vlády , ministry, soudce , poslance...... . Začít se musí prokazáním jejich legalnosti a původu nabytí a které nelze prokázat =) jak jednoduché  =) odebrát!!!  Až se to provede u všech boháčů a velkých vlastníků majetků, kteří tady v této zemí zůstanou , lze začít mluvit o nové možností ústavení vlády práva a demokracie. My jsme ji po roce 1989 ztratili dříve, než jsme jí nabyli , a to vlastní hloupostí a zbabělosti. Vždycky , když se postavím zlu, musím počítat s tím , že se bude nějak bránit, mstít , škodit. Proto je dobré mít dobré spojence, nezůstat osamocen , to vždycky prohrají. Říkat už dopředu, že se bojím následků, když se postavím zlu je mimořádná zbabělost a chlubit se tím , je opravdu zvrhlost. A abych na to nebyl sám , potřebují společnost lidí podobných názorů, ať už jsou to politické strany , nebo občanská hnutí........možností je povícero. Takže , je to o osobní angažovaností a statečností =)  tím to všechno začíná i končí.:-)

0 0
možnosti
AK

Já se obávám, že současný politický hnus nelze změnit ani u volebních uren. Politici jsou jen placení šašci, které angažují investoři a zhodnocují tak kapitál investicemi do politické show. Úkolem politiků je rozdělit a panovat. Za tím účelem napřed sebe a pak národ rozdělí na levici a pravici, které na sebe navzájem útočí a předstírají, že si konkurují - voliči jim to baští. Ve skutečnosti nevládnou oni, ale vlastníci kapitálu (u nás cca 75% zahraniční) a rozkrádání státního rozpočtu je k odměnám politiků za jejich šaškárny další bonus. Nevím jak to změnit. Volby zase vyhraje strana, která utratí nejvíc za volební kampaň a vládnout budou ti, se kterými se dohodne o dělení kořisti.

0 0
možnosti
MK

Dobrá vůle tu asi byla: okopírovat politický systém staletých demokracií pro zemi fízlů a vexláků. Trochu se to nepovedlo.

4 2
možnosti
Foto

Souhlasím, rozhodně není potřeba tolika, kteří nám rádoby mají vládnout... Vždyť více než polovina z nich jsou šašci, kterým je naprosto jedno, kam tato země spěje... Strašný systém tady. A můžeme si za to sami!

8 2
možnosti
  • Počet článků 321
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3151x
Rezervovaný optimista.